MER-DESIGN

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och MER-DESIGN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MER-DESIGN är ett av dem. Statusen för MER-DESIGN är att Bolaget är aktivt.

MER-DESIGN är ett Enskild firma och skapades 2009-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MER-DESIGN ska trivas.

MER-DESIGN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utveckling, tillverkning och försäljning av innovativa designade produkter avsedda för hus, hem och interiörmiljö. Handel med produkter mot bransch för grossister och återföräljare av produkter med inriktning mot design-, interiör- och presentbutiker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MER-DESIGN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är MER-DESIGN och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med MER-DESIGN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med MER-DESIGN är Eriksson, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MER-DESIGN har 530508-XXXX som sitt organisationsnummer.