Amacrine Aktiebolag

Stockholms län

Information

556051-8341 är organisationsnummer för bolaget Amacrine Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Amacrine Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Amacrine Aktiebolag finns i.

Amacrine Aktiebolag har varit registrerat sedan 1948-02-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Amacrine Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Amacrine Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Amacrine Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Amacrine Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7506095 eller genom brev på följande adress:
Kulörgränd 8, 175 47, Järfälla

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av aktier och andra värdepapper samt fastigheter och ävensom anna därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Amacrine Aktiebolag och det är Hoffman, Valborg Ann-Sofie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffman, Thomas Kenneth Michael som är född 1946 och har titeln Suppleant, Westerlind, Bengt Johan som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,