Legomill Aktiebolag

Stockholms län

Information

Legomill Aktiebolag är ett företag som finns i Järfälla. I Legomill Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tengmo, Kjell Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengmo, Karl Stefan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Tengmo, Kjell Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln Revisor, Barkarby Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Legomill Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Legomill Aktiebolag på telefon 08-56033016.

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse samt äga, förvalta och hyra ut båtar samt äga och förvalta fastigheter.

Idag är Legomill Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Legomill Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Legomill Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Legomill Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Legomill Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Legomill Aktiebolag har 556063-6150 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.