Avitronics International Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Aktiebolag som heter Avitronics International Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Avitronics International Aktiebolag i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Avitronics International Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1967-09-28 så har Avitronics International Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Avitronics International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Avitronics International Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ynglingav. 1, 177 57, Järfälla. Vi ni istället prata med Avitronics International Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7615070.

Bolaget skall idka konsultverksamhet och bedriva agentur- verksamhet med nya Hi-Tech-produkter och affärsidéer inom elektronikbranschen. Företrädesvis elektroniska system för civil och militär luftfart, polisväsendet och civilindustrin, både i Sverige och internationellt och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eklund, Robert Mats som är född 1953 och har titeln VD, Eklund, Robert Mats som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Eva Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ekman, Mats Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Eva Elisabeth -Eklund, Robert Mats .

Avitronics International Aktiebolag har 556112-1467 som sitt organisationsnummer.