H.E.D. i Järfälla Aktiebolag

Stockholms län

Information

H.E.D. i Järfälla Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som H.E.D. i Järfälla Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

H.E.D. i Järfälla Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-04-28.

H.E.D. i Järfälla Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1968-01-08. Men sedan 2006-04-28 så har H.E.D. i Järfälla Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Symnetriv. 13, 196 92, Kungsängen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H.E.D. i Järfälla Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7600095.

Järfälla arbetar för att bolag som H.E.D. i Järfälla Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H.E.D. i Järfälla Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom sanitetsområdet, vidare idka handel med värdepapper, köpa och sälja fast egendom samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för H.E.D. i Järfälla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H.E.D. i Järfälla Aktiebolag och det är följande personer, Dahlström, Bo Erik Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Bo Erik Uno som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H.E.D. i Järfälla Aktiebolag är 556114-3909.