Svensk Gurkimport AB

Stockholms län

Information

556181-8195 är organisationsnummer för företaget Svensk Gurkimport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Gurkimport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Svensk Gurkimport AB finns i.

Svensk Gurkimport AB har varit registrerat sedan 1973-06-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Gurkimport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Svensk Gurkimport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Gurkimport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svensk Gurkimport AB så kan ni göra det på telefon genom 08-58450700 eller genom brev på följande adress:
Örnäs, 196 92, Kungsängen

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, äga och förvalta fast och lös egendom, inbegripet aktier och andelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Gurkimport AB och det är Sturén, Carl Olof Richard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Burger, Johannes Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bodén, Johan Sven Richard som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Grabher, Michael Johannes som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jeppsson, Jonas Mikael som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorWesterlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,