Aktiebolaget Komethallen

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Komethallen är ett av många företag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Komethallen finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Komethallen är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Komethallen som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1974-01-21. Men sedan 1974-01-01 så har Aktiebolaget Komethallen varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Girov. 8, 175 62, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Komethallen så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7610200.

Järfälla arbetar för att företag som Aktiebolaget Komethallen ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Komethallen. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokal.

Firmatecknare för Aktiebolaget Komethallen är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Komethallen och det är följande personer, Solberg, Anders Gunnar Ingmar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Solberg, Anna Erica som är född 1966 och har titeln Suppleant, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Komethallen är 556186-2326.