Addtech Energy & Equipment AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall självt eller genom hel- eller delägt dotterbolag idka handel med och tillverka huvudsakligen elektroniska, elektrotekniska samt elektromekaniska apparater och produkter samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Addtech Energy & Equipment AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Addtech Energy & Equipment AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1979-04-10 så skapades Addtech Energy & Equipment AB och verksamheten är har F-skattsedel Addtech Energy & Equipment AB har haft det sedan 1994-01-01.

Addtech Energy & Equipment AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-22

556199-7866 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Järfälla.

Just nu är Addtech Energy & Equipment AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Addtech Energy & Equipment AB så går det att nå dem via telefon på 08-4457660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Addtech Energy & Equipment AB är Darfelt, Åke Oswald som är född 1954 och har titeln VD, Zellner, Karl Josef som är född 1958 och har titeln Vice VD, Darfelt, Åke Oswald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Zellner, Karl Josef som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjö, Johan Olov som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Kennet Yngve Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotThilstedt, Lars Joakim som är född 1967 och har titeln Revisor, Norström, Maria Eleonor som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.