Stenborgs Finans Leasing Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Stenborgs Finans Leasing Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Stenborgs Finans Leasing Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Stenborgs Finans Leasing Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556211-7647.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-58358899.

Stenborgs Finans Leasing Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stenborgs Finans Leasing Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Stenborg, Lena Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning av maskinutrustning för materialhantering och finansiering, samt härmed förenlig verksamhet, dock ej sådan rörelse som avses i lagen om kreditaktiebolag och lagen om bankrörelse.