Aktiebolaget Hans Törnbom

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva skylt- och inredningsmontering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Hans Törnbom vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Aktiebolaget Hans Törnbom ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1981-09-10 så skapades Aktiebolaget Hans Törnbom och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Hans Törnbom har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Hans Törnbom är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556211-8546 är organisationsnummret för företaget som finns i Järfälla.

Just nu är Aktiebolaget Hans Törnbom Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Hans Törnbom så går det att nå dem via telefon på 08-896365 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Hans Törnbom är Törnbom, Hans Widar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnbom, Kristina Tove som är född 1945 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor, .