Fourside Aktiebolag

Stockholms län

Information

556220-2217 är organisationsnummer för företaget Fourside Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fourside Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Fourside Aktiebolag finns i.

Fourside Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-09-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fourside Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Fourside Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fourside Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Larsson, Lars Magnus Ingemar -Lilkaer, Peter

Vill ni komma i kontakt med Fourside Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-4457450 eller genom brev på följande adress:
Ålstav. 5, 177 38, Järfälla

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet gällande inredning, reklam och journalistik samt marknadsföring av exponeringssystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fourside Aktiebolag och det är Larsson, Lars Magnus Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Anette Christine som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Koppelo, Tapio Sulevi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilkaer, Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Per Eric Henning som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor