B.T. Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och B.T. Fastigheter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och B.T. Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för B.T. Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

B.T. Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som B.T. Fastigheter AB ska trivas.

B.T. Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva entreprenad- och försäljningsverksamhet inom byggnadsindustrin, äga och driva turistanläggningar såsom sportfiskecamp, äga hästar och bedriva hästsport, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B.T. Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är B.T. Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med B.T. Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58352631.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med B.T. Fastigheter AB är Boden, Leif Ove Gunvald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodén, Lars-Erik Gunvald som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

B.T. Fastigheter AB har 556225-9522 som sitt organisationsnummer.