Kimblad Technology Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kimblad Technology Aktiebolag är ett av många företag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Kimblad Technology Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kimblad Technology Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kimblad Technology Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-02-17. Men sedan 1985-01-01 så har Kimblad Technology Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slöjdv. 25, 177 59, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kimblad Technology Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58012585.

Järfälla arbetar för att företag som Kimblad Technology Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kimblad Technology Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av högtrycksteknologi avseende bland annat vattenskärning jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva försäljning och marknadsföring av fritidsanläggningar och konsultverksamhet inom ovan nämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kimblad Technology Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kimblad Technology Aktiebolag och det är följande personer, Kimblad, Sven Folke Bruno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Langenoja, Petri Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kimblad Technology Aktiebolag är 556238-4692.