STZ Consult & Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

STZ Consult & Trading Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där STZ Consult & Trading Aktiebolag finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. STZ Consult & Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. STZ Consult & Trading Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till STZ Consult & Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till BOLINDERVÄGEN 54, 176 74, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-877750.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är STZ Consult & Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

STZ Consult & Trading Aktiebolag har idag 556241-3756 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för STZ Consult & Trading Aktiebolag

Bolaget skall importera, exportera, köpa, försälja samt handha service inom hem- och bilelektronik, kommunikation, telefoni och navigation samt konsultation inom ovanstående och därmed förenlig verksamhet. Importera, exportera, köpa och försälja samt konsultation av alkoholhaltiga drycker och därmed förenlig verksamhet. Vid verksamheternas utövande läggs stor vikt vid ekologiska aspekter och därmed förenlig verksamhet.

I STZ Consult & Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Segercrantz, Bo Ingolf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Franck, Henrik Gustav som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Segercrantz, Jan Ingolf som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .