Granströms Elektriska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Granströms Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Granströms Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Granströms Elektriska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Granströms Elektriska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-10-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Granströms Elektriska Aktiebolag ska trivas.

Granströms Elektriska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Granströms Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Granströms Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Granströms Elektriska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-5801457.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Granströms Elektriska Aktiebolag är Granström, Kurt Jan Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Jan Niclas som är född 1981 och har titeln Suppleant, Engström, Bernt Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Granströms Elektriska Aktiebolag har 556250-8985 som sitt organisationsnummer.