Västerort Taxi Aktiebolag

Stockholms län

Information

556261-8057 är organisationsnummer för företaget Västerort Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Västerort Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Västerort Taxi Aktiebolag finns i.

Västerort Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-06-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Västerort Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Västerort Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Västerort Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Erik Valentin -Nilsson, Maj Viktoria Elisabet

Vill ni komma i kontakt med Västerort Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-388710 eller genom brev på följande adress:
Tvillingarnas v. 7, 175 65, Järfälla

Bolaget skall driva personbefodran i Yrkesmässig trafik jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Västerort Taxi Aktiebolag och det är Nilsson, Maj Viktoria Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Valentin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Petersson, Fredrik Gunnar som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,