Creative Consult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Creative Consult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Creative Consult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Creative Consult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556266-4358.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-58038222 alternativt besöka eller skicka post till Creative Consult Aktiebolag på följande adress Gjutarplan 25, 176 71, Järfälla.

Creative Consult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Creative Consult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Humble, Lilian Inga Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall producera reklamtext och bedriva konsultativ verksamhet inom samma område samt idka därmed förenlig verksamhet.