Smiths Bil & Fastighets AB

Stockholms län

Information

Smiths Bil & Fastighets AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Smiths Bil & Fastighets AB finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Smiths Bil & Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Smiths Bil & Fastighets AB har haft sedan 2001-01-16. Smiths Bil & Fastighets AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Smiths Bil & Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Saldov. 2 B, 175 62, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7959175.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Smiths Bil & Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Smiths Bil & Fastighets AB har idag 556268-8860 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Smith, Ronnie Sigvard -Smith, Tommy Sigvard är den som för stunden ansvarar för Smiths Bil & Fastighets AB

Bolaget skall bedriva handel, service, uthyrning av fordon jämte driva därmed förenlig verksamhet. Vidare så skall bolaget äga och förvalta fastigheter.

I Smiths Bil & Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Smith, Ronnie Sigvard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Smith, Tommy Sigvard som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .