Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra VVS-installationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1986-02-19 så skapades Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556270-8791 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Järfälla.

Just nu är Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-58033333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Värmeinstallationer i Järfälla Aktiebolag är Kyrk, Ulf Martin som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kyrk, Ulf Håkan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .