Reftronic Elektronik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Reftronic Elektronik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Reftronic Elektronik Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Reftronic Elektronik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Reftronic Elektronik Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-02-11. Men sedan 1987-01-01 så har Reftronic Elektronik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Salag. 40, 163 50, Spånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Reftronic Elektronik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7600010.

Järfälla arbetar för att bolag som Reftronic Elektronik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Reftronic Elektronik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom elektronikbranschen samt reparation och försäljning av elektronikutrustning såsom datorer med tillbehör, industrielektronik och laboratorieutrustning, ävensom bedriva värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Reftronic Elektronik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Reftronic Elektronik Aktiebolag och det är följande personer, Tysk, Erik Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tysk, Eva Ann-Cathrine som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Reftronic Elektronik Aktiebolag är 556290-5264.