Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av arbets- och fritidskläder, förvalta fast och lös egendom ävensom idka idka därmed förenlig verksamhet. Härutöver skall bolaget i reklamsyfte driva travsportverksamhet med hästar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1987-04-24 så skapades Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556296-6845 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Järfälla.

Just nu är Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-58490780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Knut Sjöman Yrkeskläder Aktiebolag är Hult, Kent Josef Peter som är född 1948 och har titeln VD, Hult, Kent Josef Peter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fungdahl, Bo Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fungdahl, Eva Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hult, Astrid Åsa Cecilia som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sandell, Mats Johan Jörgen som är född 1957 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .