Lano Dörrsmederna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lano Dörrsmederna Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Lano Dörrsmederna Aktiebolag finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lano Dörrsmederna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lano Dörrsmederna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lano Dörrsmederna Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lano Dörrsmederna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gränsv. 18, 175 46, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-58027029.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lano Dörrsmederna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lano Dörrsmederna Aktiebolag har idag 556302-2291 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Bengt Hjalmar -Sahlberg, Gun Ingrid är den som för stunden ansvarar för Lano Dörrsmederna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva montering, reparationer och tillverkning av hiss- och branddörrar och smidesarbete, samt därmed förenlig verksamhet.

I Lano Dörrsmederna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bengt Hjalmar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlberg, Gun Ingrid som är född 1944 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln Revisor, Barkarby Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .