Claes Lundh System Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Claes Lundh System Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Claes Lundh System Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Claes Lundh System Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Claes Lundh System Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Claes Lundh System Aktiebolag ska trivas.

Claes Lundh System Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva systemutveckling inom data , uthyrning av entreptrnadsmaskiner, minigrävare samt därmed förenlig verksam- het.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Claes Lundh System Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Claes Lundh System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Claes Lundh System Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58019128.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Claes Lundh System Aktiebolag är Lund, Claes Henrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Stig Arnold som är född 1933 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Jonny som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Claes Lundh System Aktiebolag har 556304-1788 som sitt organisationsnummer.