Hellströms Bilradio Aktiebolag

Stockholms län

Information

556308-3616 är organisationsnummer för bolaget Hellströms Bilradio Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hellströms Bilradio Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Hellströms Bilradio Aktiebolag finns i.

Hellströms Bilradio Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hellströms Bilradio Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Hellströms Bilradio Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hellströms Bilradio Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hellströms Bilradio Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58015100 eller genom brev på följande adress:
Drabantv. 2-4, 177 50, Järfälla

Bolaget skall driva handel med bilradio, biltelefoner, hemelektronik, installationer och service av teletekniska artiklar samt köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hellströms Bilradio Aktiebolag och det är Andersson, Lars Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levy, John som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Levy, John Thomas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,