Pool-guard Inc. Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av poolskyddsanläggningar, driva handel med lös egendom företrädesvis värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pool-guard Inc. Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Pool-guard Inc. Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1987-11-24 så skapades Pool-guard Inc. Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Pool-guard Inc. Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Pool-guard Inc. Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556312-7702 är organisationsnummret för bolaget som finns i Järfälla.

Just nu är Pool-guard Inc. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Pool-guard Inc. Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-58025810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pool-guard Inc. Aktiebolag är Alsenhag, Lennart Roland som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsenhag, Anita Monica Lorine som är född 1938 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .