Datakonsult Christer Nilsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Datakonsult Christer Nilsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Datakonsult Christer Nilsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Datakonsult Christer Nilsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556328-9775.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-58038470 alternativt besöka eller skicka post till Datakonsult Christer Nilsson Aktiebolag på följande adress Skridskov. 33, 175 45, Järfälla.

Datakonsult Christer Nilsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Datakonsult Christer Nilsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Ylva Gertrud som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva försäljnings- och konsultverksamhet inom området databehandling, leasingverksamhet, värdepappershandel samt därmed förenliga verksamheter.