Carnestedts Fastighetsförmedling Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Carnestedts Fastighetsförmedling Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Carnestedts Fastighetsförmedling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Carnestedts Fastighetsförmedling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556335-8141.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-58030800 alternativt besöka eller skicka post till Carnestedts Fastighetsförmedling Aktiebolag på följande adress Kvartalsv. 1, 177 63, Järfälla.

Carnestedts Fastighetsförmedling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Carnestedts Fastighetsförmedling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Carnestedt, Gunnie Karin som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva juridisk, teknisk och ekonomisk rådgivning, teknisk installation och service, fastighetsförmedling, handel, förvaltning och investering i fast egendom samt värdepapper, administration av personliga assistenter samt uthyrning av personal, handel, förvaltning, investering, export, samt import av varor, företrädesvis inom produktområdena elektroniska artiklar, kontors och pappersartiklar, byggnadsartiklar, sport och fritidsartiklar, trav-, galopp- och ridhästar, även avel, textilier och kläder, presentartiklar, kosmetiska artiklar, konst, smycken, metaller och ädla stenar, bilar och motorcyklar, båtar och fartyg, flygplan, livsmedel, jordbruksartiklar och jordbruksprodukter, kemikaliska artiklar, heminredningsartiklar och möbler samt idka därmed förenlig verksamhet.