Aktiebolaget Viksjö Billackering

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Viksjö Billackering är ett av många bolag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Viksjö Billackering finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Viksjö Billackering är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget Viksjö Billackering som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-12-08. Men sedan 2008-04-24 så har Aktiebolaget Viksjö Billackering varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sundsmarav. 1, 184 70, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Viksjö Billackering så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58014838.

Järfälla arbetar för att bolag som Aktiebolaget Viksjö Billackering ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Viksjö Billackering. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra billackeringar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Viksjö Billackering är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Viksjö Billackering och det är följande personer, Önnestam, Bror Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnestam, Gudrun Clara-Brita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindqvist, Kent Georg Watthier som är född 1949 och har titeln Revisor, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Viksjö Billackering är 556343-1799.