LABiAL Aktiebolag

Stockholms län

Information

LABiAL Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där LABiAL Aktiebolag finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. LABiAL Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. LABiAL Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till LABiAL Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4730666.

Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är LABiAL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LABiAL Aktiebolag har idag 556372-0746 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. är den som för stunden ansvarar för LABiAL Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandteknisk laboratorieverksamhet, handel med dantaltekniskt material samt därmed förenlig verksamhet.

I LABiAL Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aalbers, Tage Joakim Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Öjes, Erik Thomas som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hällberg, Stefan Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .