Sören Bucksch Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sören Bucksch Aktiebolag är ett av många företag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Sören Bucksch Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sören Bucksch Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sören Bucksch Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-01-19. Men sedan 1998-01-01 så har Sören Bucksch Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kulörgränd 7, 175 47, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sören Bucksch Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58033330.

Järfälla arbetar för att företag som Sören Bucksch Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sören Bucksch Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva teknisk och ekonomisk konsultverksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Den tekniska konsultverksamheten bedrivas företrädesvis inom branscherna byggnad, anläggning och energi.

Firmatecknare för Sören Bucksch Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sören Bucksch Aktiebolag och det är följande personer, Bucksch, Sören Holger Svante som är född 1939 och har titeln VD, Bucksch, Sören Holger Svante som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bucksch, Anne Karoline som är född 1975 och har titeln Suppleant, Bucksch, Torbjörn Rickard som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Berlin, Erik Oscar som är född 1933 och har titeln Revisor, Berlins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sören Bucksch Aktiebolag är 556382-8804.