Granuddens Fastighets Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Aktiebolag som heter Granuddens Fastighets Service Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Granuddens Fastighets Service Aktiebolag i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Granuddens Fastighets Service Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-02-28 så har Granuddens Fastighets Service Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Granuddens Fastighets Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Granuddens Fastighets Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ensittarv. 11, 175 50, Järfälla. Vi ni istället prata med Granuddens Fastighets Service Aktiebolag så kan ni göra det på 08-58012471.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster, besiktningar, värderingar, förvaltning och underhåll inom fastighetsområdet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Granudden, Lars Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Granudden, Gun Sigrid Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Granuddens Fastighets Service Aktiebolag har 556386-1938 som sitt organisationsnummer.