Implemator Aktiebolag

Stockholms län

Information

556392-2334 är organisationsnummer för bolaget Implemator Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Implemator Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Implemator Aktiebolag finns i.

Implemator Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Implemator Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Implemator Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Implemator Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Implemator Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6210030 eller genom brev på följande adress:
Skridskov. 31, 175 45, Järfälla

Bolaget skall bedriva konsult- och leasingverksamhet huvudsakligen inom livsmedels- och verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Implemator Aktiebolag och det är Ljung, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven-Åke Jerker som är född 1947 och har titeln Suppleant, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor,