Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas.

Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revision samt konsultationer inom det ekonomiadministrativa området samt ADB och även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7604980.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag är Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag har 556401-6516 som sitt organisationsnummer.