Fourside Fastighets AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Fourside Fastighets AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fourside Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Fourside Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Fourside Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fourside Fastighets AB ska trivas.

Fourside Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fourside Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Fourside Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Fourside Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7959935.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Larsson, Lars Magnus Ingemar -Lilkaer, Peter.

De som är på något sätt har med Fourside Fastighets AB är Larsson, Lars Magnus Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Anette Christine som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Koppelo, Tapio Sulevi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilkaer, Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Per Eric Henning som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Fourside Fastighets AB har 556402-3660 som sitt organisationsnummer.