Air Tool Matic Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Air Tool Matic Invest Aktiebolag är en verksamhet som finns i Järfälla. I Air Tool Matic Invest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kuritzén, Per Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuritzén, Inger Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Kent Niklas som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Air Tool Matic Invest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Air Tool Matic Invest Aktiebolag på telefon 08-871210.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskin- och industriförnödenheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksameht.

Idag är Air Tool Matic Invest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Air Tool Matic Invest Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Air Tool Matic Invest Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Air Tool Matic Invest Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Air Tool Matic Invest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Air Tool Matic Invest Aktiebolag har 556402-6994 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.