Acryl Bolaget Järfälla Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra produkter i akryl, PC, PET och andra plaster samt aluminium och trä samt importera och marknadsföra legotillverkade produkter och plaster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Acryl Bolaget Järfälla Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Acryl Bolaget Järfälla Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1990-08-27 så skapades Acryl Bolaget Järfälla Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556404-5374 är organisationsnummret för företaget som finns i Järfälla.

Just nu är Acryl Bolaget Järfälla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Acryl Bolaget Järfälla Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 076-2351680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Acryl Bolaget Järfälla Aktiebolag är Cardestål, Karl Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .