Ove Näsman Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ove Näsman Teknik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Ove Näsman Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Ove Näsman Teknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556406-8160.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6587935 alternativt besöka eller skicka post till Ove Näsman Teknik Aktiebolag på följande adress Nätrag. 16 A, 893 30, Bjästa.

Ove Näsman Teknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ove Näsman Teknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Näsman, Inger Maria Katarina som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva program- och elektronikkonsultationer, försäljning av programvaror och elektronikutrustning inom ADB och processtyrning, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.