BAFO STÄD Aktiebolag

Stockholms län

Information

556412-3056 är organisationsnummer för företaget BAFO STÄD Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BAFO STÄD Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som BAFO STÄD Aktiebolag finns i.

BAFO STÄD Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BAFO STÄD Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BAFO STÄD Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BAFO STÄD Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med BAFO STÄD Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-815590 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva städning och fastighetsskötsel, konsultationer inom städning och fastighetsskötsel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BAFO STÄD Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,