Fräséns Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Fräséns Måleri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Fräséns Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fräséns Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fräséns Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Fräséns Måleri Aktiebolag ska trivas.

Fräséns Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleri och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fräséns Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Fräséns Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Fräséns Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5292356.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fräséns Måleri Aktiebolag är Fräsén, Lars Peter Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Agneta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nettervik Carlsson, Eva Chris som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Fräséns Måleri Aktiebolag har 556418-0304 som sitt organisationsnummer.