A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag

Stockholms län

Information

A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Iljansbodav. 6, 176 76, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6354693.

Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag har idag 556419-4222 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bygg och schakt verksamhet samt bilverkstad, fastighetsservice, uthyrning av containers och därmed förenlig verksamhet.

I A.S.L. Bygg & Schakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lustig, Ari Tapani som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lustig, Kaija Annikki som är född 1939 och har titeln Suppleant, Morén, Karl Olof Erik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .