Markbyggarna i Uppland Aktiebolag

Stockholms län

Information

Markbyggarna i Uppland Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Markbyggarna i Uppland Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Markbyggarna i Uppland Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-11-06.

Markbyggarna i Uppland Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-05-31. Men sedan 1996-01-01 så har Markbyggarna i Uppland Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Solrosv. 4, 176 74, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Markbyggarna i Uppland Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58350375.

Järfälla arbetar för att verksamheter som Markbyggarna i Uppland Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Markbyggarna i Uppland Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och lös egendom, bygg- och markentreprenad, byggmaskinuthyrning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva utbildning inom transport, entreprenad och lagerverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Markbyggarna i Uppland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Markbyggarna i Uppland Aktiebolag och det är följande personer, Talback, Lars Yngve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ask Talback, Kerstin Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Evesäter, Malin Christina som är född 1975 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 2 AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Markbyggarna i Uppland Aktiebolag är 556424-5859.