Sentec Data AB

Stockholms län

Information

Sentec Data AB är ett av många bolag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Sentec Data AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sentec Data AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sentec Data AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-04-23. Men sedan 2003-06-26 så har Sentec Data AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fågelv. 6 B, 175 64, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sentec Data AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-871250.

Järfälla arbetar för att bolag som Sentec Data AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sentec Data AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import, export, konsultverksamhet, försäljning och tillverkning av elektronisk utrustning samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Sentec Data AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sentec Data AB och det är följande personer, Thisell, Göran Gunnar Ivan Berndtson som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Thisell, Siv Eivor Evelina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sentec Data AB är 556424-8135.