Fernandez Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fernandez Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Fernandez Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fernandez Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Fernandez Transport Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-11-03. Men sedan 1994-01-01 så har Fernandez Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Duvbov. 116, 163 40, Spånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fernandez Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Järfälla arbetar för att verksamheter som Fernandez Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fernandez Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva taxitrafik och därmed förenlig verksamhet samt bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för Fernandez Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fernandez Pedrosa, Jose Manuel.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fernandez Transport Aktiebolag och det är följande personer, Fernandez Pedrosa, Carlos som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernandez Pedrosa, Jose Manuel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernandez Vieites, Jose Luis som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fernandez Transport Aktiebolag är 556476-4172.