Rolls Buss Aktiebolag

Stockholms län

Information

556482-0552 är organisationsnummer för bolaget Rolls Buss Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolls Buss Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Rolls Buss Aktiebolag finns i.

Rolls Buss Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolls Buss Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Rolls Buss Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rolls Buss Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rolls Buss Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58036900 eller genom brev på följande adress:
Saldov. 16, 175 62, Järfälla

Bolaget skall driva rörelse genom persontransporter med buss och limousinservice uthyrning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolls Buss Aktiebolag och det är Roll, Matts som är född 1960 och har titeln VD, Roll, Matts som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Kristina Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,