Anita Wohlin AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Anita Wohlin AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Anita Wohlin AB är ett av dem. Statusen för Anita Wohlin AB är att Bolaget är aktivt.

Anita Wohlin AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anita Wohlin AB ska trivas.

Anita Wohlin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Järfälla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom begravning och bouppteckning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anita Wohlin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Anita Wohlin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Anita Wohlin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58027001.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Anita Wohlin AB är Wohlin, Elly Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Henrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Gösta Berne som är född 1954 och har titeln Revisor, Revidera i Bohuslän AB som är född och har titeln Revisor, .

Anita Wohlin AB har 556490-5262 som sitt organisationsnummer.