Blira Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Blira Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Blira Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Blira Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Blira Konsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-02-13. Men sedan 1998-01-01 så har Blira Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Svärdv. 2, 175 68, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blira Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7393572.

Järfälla arbetar för att företag som Blira Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Blira Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva journalistik, utbildning och konsulttjänster inom social, data, teleteknik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Blira Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blom, Inger Elisabet -Blom, Rolf Jörgen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blira Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Blom, Rolf Jörgen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Inger Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Annika Elisabet som är född 1976 och har titeln Suppleant, Alm, Bengt Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Alm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Blira Konsult Aktiebolag är 556507-5891.