Samordningskonsult B Wallin AB

Stockholms län

Information

556512-3196 är organisationsnummer för företaget Samordningskonsult B Wallin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Samordningskonsult B Wallin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Samordningskonsult B Wallin AB finns i.

Samordningskonsult B Wallin AB har varit registrerat sedan 1995-04-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Samordningskonsult B Wallin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Samordningskonsult B Wallin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Samordningskonsult B Wallin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Samordningskonsult B Wallin AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gärdesv. 2 B, 177 40, Järfälla

Bolaget skall bedriva konsultationer och installationer inom byggnads- och VVS-området.

Det finns olika personer som har en koppling med Samordningskonsult B Wallin AB och det är Wallin, Björn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Britt Dagmar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,