FC Larmautomatik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och FC Larmautomatik Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och FC Larmautomatik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för FC Larmautomatik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

FC Larmautomatik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-31. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som FC Larmautomatik Aktiebolag ska trivas.

FC Larmautomatik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installation och servicearbeten av säker- hetsanläggningar, import, export och försäljning av elektronisk utrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FC Larmautomatik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är FC Larmautomatik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med FC Larmautomatik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58353563.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med FC Larmautomatik Aktiebolag är Carlén, Clas Fredrik Hugo som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlén, Kerstin Linnéa som är född 1930 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, .

FC Larmautomatik Aktiebolag har 556524-7110 som sitt organisationsnummer.