Clearwater Ekonomi AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva revisions- och redovisningstjänster och därmed förenlig verksamhet samt konsultverksamhet och utbildning inom arbetsmiljö och kvalitetsledningssystem.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Clearwater Ekonomi AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Clearwater Ekonomi AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1996-05-08 så skapades Clearwater Ekonomi AB och bolaget är har F-skattsedel Clearwater Ekonomi AB har haft det sedan 2005-04-28.

Clearwater Ekonomi AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-28

556531-4886 är organisationsnummret för bolaget som finns i Järfälla.

Just nu är Clearwater Ekonomi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Clearwater Ekonomi AB så går det att nå dem via telefon på 08-4459350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Clearwater Ekonomi AB är Hagenstam, Bettina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Mikael Åke som är född 1960 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Anna Sofia som är född 1968 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .