Sitech Engineering AB

Stockholms län

Information

Sitech Engineering AB är en verksamhet som finns i Järfälla. I Sitech Engineering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vallin, Glenn Åke som är född 1957 och har titeln VD, Vallin, Glenn Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Marlene Ingalill som är född 1964 och har titeln Suppleant, Laestander, Jan Olov Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sitech Engineering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sitech Engineering AB på telefon 070-6204814.

Bolaget skall bedriva utveckling-, utredning- och konsultverksamhet för signalsäkerhetsanläggningar och manöversystem inom järnvägstekniska området såsom säkerhetsgranskning, besiktning, framtagande av systemhandlingar och driftsättning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sitech Engineering AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sitech Engineering AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sitech Engineering AB innehar ej F-skattsedel och Sitech Engineering AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sitech Engineering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sitech Engineering AB har 556534-0956 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.